ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΝΕΑ PHOTO GALLERY ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
rh-729-smart_20131211134424991709-620x349

Οι ενδοκρινολογικές παθήσεις του κεντρικού νευρικού συστήματος απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις, δεξιότητες και ικανότητες, αλλά κυρίως ομαδική εργασία και οργάνωση. Ο ιατρός Ρόδης Δ. Παπαρώδης παρέχει ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών σε ασθενείς με παθήσεις του υποθαλάμου ή της υπόφυσης (περισσότερες πληροφορίες εδώ). Προκειμένου, όμως να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους ασθενείς μας με αυτές τις σύνθετες παθήσεις, προχωρήσαμε ένα βήμα παραπέρα, φέρνοντας έναν από τους καλύτερους Νευροχειρουργούς της πατρίδας μας στην Πάτρα!

rh-729-smart_20131211134424991709-620x349 Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνουμε τη νέα μας συνεργασία με τη Νευροχειρουργική ομάδα του Νοσοκομείου Metropolitan των Αθηνών. Από το Δεκέμβριο του 2014, η συνεργασία αυτή θα μας επιτρέψει να πραγματοποιούμε εξειδικευμένο Ιατρείο Υπόφυσης – Υποθαλάμου και Νευροενδοκρινολογίας στην Πάτρα, σε συνεργασία με τον διακεκριμένο Νευροχειρουργό Νίκο Χαλιάσο από το Λονδίνο. Ο κύριος Χαλιάσος είναι Διευθυντής Επιληψίας και Λειτουργικής Νευροχειρουργικής στο Νοσοκομείο Metropolitan, και έχει θητεύσει στα μεγαλύτερα κέντρα νευροχειρουργικής των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας. Έχει συμμετάσχει σε πολλές σύγχρονες ερευνητικές προσπάθειες και έχει συγγράψει σημαντικό αριθμό ερευνητικών εργασιών σε διεθνείς ιατρικές επιθεωρήσεις. Εκτός της Νευροενδοκρινολογίας, έχει εξειδικευθεί στην επιληψία και τις λειτουργικές παθήσεις του εγκεφάλου και η επιστροφή του στην Ελλάδα μετά από 20ετή εργασία στο εξωτερικό αποτελεί τιμή για όλους μας.

Στο Ιατρείο Υπόφυσης, Υποθαλάμου και Νευροενδοκρινολογίας θα παρέχονται συνδυασμένες υπηρεσίες του υψηλότερου επιπέδου, καλύπτοντας ένα σοβαρό κενό που υπήρχε μέχρι σήμερα σε ολόκληρη τη Νοτιοδυτική Ελλάδα. Η αξιολόγηση των ασθενών θα πραγματοποιείται ταυτόχρονα από τον Ενδοκρινολόγο κ. Ρόδη Δ. Παπαρώδη και το Νευροχειρουργό Νικόλαο Χαλιάσο με στόχο την άμεση παροχή της καλύτερης δυνατής καθοδήγησης του ασθενούς μας. Παράλληλα, οι ασθενείς που χρήζουν περαιτέρω χειρουργικής αντιμετώπισης θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στο νοσοκομείο Metropolitan των Αθηνών, ένα από τα μεγαλύτερα Νευροχειρουργικά κέντρα των Βαλκανίων.

Για περισσότερες πληροφορίες ή ραντεβού απευθυνθείτε στο ιατρείο μας στο τηλέφωνο (2610) 222.176 ή στείλτε email στο rodis@paparodis.gr.

2014 © Copyright
created by eight8.