Το ιατρείο μας σεβόμενο και τηρώντας απαρέγκλιτα τα νέα μέτρα προφύλαξης από την λοίμωξη με κοροναϊό, που θέσπισε η κυβέρνηση, ακολουθώντας τις επιταγές της επιστήμης και χρησιμοποιώντας πρωτοποριακές νέες τεχνολογίες σε κάθε μας βήμα, όπως κάναμε από το 2014 μέχρι και σήμερα, σας ενημερώνει τα εξής:

1. Το ιατρείο μας διατηρείται πάντα καθαρό, με χρήση αντισηπτικών σε όλους τους χώρους (χώρος αναμονής, τουαλέτες, γραφείο ιατρού, εξεταστήριο, αποθήκη) πριν και μετά την προσέλευση κάθε ασθενούς. Οι τουαλέτες μας ειδικά καθαρίζονται και αυτόματα με τη χρήση των υπηρεσιών και την εγγύηση της Hygiene Service Α.Ε.

2. Κάθε ελεύθερη επιφάνεια που αγγίζεται με γυμνά χέρια από τους ασθενείς μας, καθαρίζεται με αντισηπτικό μετά την απομάκρυνση του ασθενούς.

3. Το προσωπικό μας (ιατρός, βοηθός ιατρού, γραμματεία) φοράει μάσκα εγκεκριμένη για την προστασία από την λοίμωξη με κορονοϊό τύπου FFP3 καθ’ όλη την διάρκεια της εργασίας μας. Δυστυχώς δεν διαθέτουμε μάσκες για τους ασθενείς μας, γι’ αυτό σας παρακαλούμε να τις προμηθευτείτε από τον φαρμακοποιό σας.

4. Το προσωπικό μας (ιατρός, βοηθός ιατρού, γραμματείς) χρησιμοποιεί γάντια μίας χρήσης σε κάθε συναλλαγή. Τα κέρματα των συναλλαγών μας αποστειρώνονται με την χρήση αντισηπτικού.

5. Τα ραντεβού με τον ιατρό ορίζονται με σημαντική χρονική απόσταση μεταξύ τους, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός. Με αυτό τον τρόπο καταφέραμε τις τελευταίες 7 ημέρες, να μην υπάρχουν σε καμία χρονική στιγμή περισσότερα από 2 άτομα στην αίθουσα αναμονής. Σε περίπτωση που υπάρξει πιθανότητα συνωστισμού, θα χρησιμοποιηθούν προσωρινά και οι χώροι του μπαλκονιού μας (πρόσθετος χώρος 50τ.μ.), ώστε να μπορούν οι ασθενείς μας να τηρήσουν τις απαραίτητες αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους.

6. Οι μπαλκονόπορτες του ιατρείου παραμένουν πάντα ανοικτές και αποφεύγεται η χρήση κλιματισμού καθ’ όλη την διάρκεια της λειτουργίας του ιατρείου μας.

7. Τα περισσότερα ραντεβού μας πραγματοποιούνται με τη χρήση τηελεϊατρικής (>70%), αποφεύγοντας έτσι τις άσκοπες μετακινήσεις του κοινού. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε τα προγράμματα messenger και skype, ενώ πραγματοποιούμε και τηλεφωνικά ραντεβού.

8. Για να πραγματοποιήσουμε τη συνταγογράφηση των φαρμάκων και εξετάσεών σας, σας ζητούμε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά μαζί μας, ώστε να φροντίσουμε οι συνταγές σας να είναι έτοιμες και να μην περιμένετε στους χώρους του ιατρείου περισσότερο από 2-3 λεπτά.

9. Η συνταγογράφηση φαρμάκων για χρόνια νοσήματα που δεν έχουν αλλάξει σε δοσολογία το τελευταίο 12μηνο, συνταγογραφούνται με συνταγή 6μήνου, χωρίς περαιτέρω χρέωση των ασθενών μας, ώστε να μην χρειάζεται η συχνή παρουσία σας στους χώρους του ιατρείου.

10. Η συνταγογράφηση φαρμάκων και εξετάσεων δύναται να αποσταλεί με υπηρεσίες κούριερ στην Πάτρα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα. Αυτό αποτελεί μια υπηρεσία που πρώτοι εφαρμόσαμε στο ιατρείο μας, ήδη από το 2014. Η πρόσθετη χρέωση που εξασφαλίσαμε για τους ασθενείς μας για την υπηρεσία αυτή είναι μόλις 6.20 ευρώ ανά αποστολή, για τα μεγάλα αστικά κέντρα. Για περισσότερη οικονομία χρημάτων, αλλά και χρόνου έκθεσης στο εξωτερικό περιβάλλον, ζητήστε μας να συνταγογραφήσουμε ταυτόχρονα τις συνταγές όλης της οικογένειας και να σας τις στείλουμε σε μια αποστολή…!

11. Η πληρωμή των υπηρεσιών μας πραγματοποιείται και με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, καθώς και ανέπαφα. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής μέσω μεταφοράς χρημάτων στον εταιρικό τραπεζικό μας λογαριασμό. Η απόδειξη πληρωμής μπορεί να σας αποσταλεί στο email, ενώ σε περίπτωση χρήσης κούριερ για συνταγογράφηση, η απόδειξη περικλείεται και σε έντυπη μορφή, στο φάκελο που θα λάβετε.

Όλοι μαζί μπορούμε να μείνουμε σπίτι και με τη βοήθεια του Θεού να ξεπεράσουμε και αυτή την δύσκολη συγκυρία.

Για κάθε σας ανάγκη επικοινωνήστε μαζί μας στο 2610.222.176 και 6932.922.296.

#menoumespiti